Cookies

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 1.1.2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod
Webové stránky www.ajas.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Náš web obsahuje také Cookies třetích stran. Níže uvádíme informace o Cookies a jejich použití.

2. Co jsou soubory cookies?
Cookies jsou části dat, obvykle uložené v textových souborech, které webové stránky ukládají do počítačů návštěvníků za účelem uložení řady informací, obvykle specifických pro daného návštěvníka – nebo spíše zařízení, které používá k prohlížení stránky – jako je prohlížeč nebo mobilní telefon. Cookies vám umožňují přihlásit se na jedné stránce, poté se pohybovat na další stránky a zůstat přihlášeni. Umožňují vám nastavit předvolby pro zobrazení stránky, aby si je zapamatoval, až se na ni příště vrátíte. Téměř všechny webové stránky nějakým způsobem používají soubory cookie a každá stránka, kterou na těchto stránkách navštívíte, zapisuje soubory cookie do vašeho počítače a přijímá je z něj zpět.

3. Co jsou skripty?
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Typy Cookies

4.1 Nezbytné soubory cookies

Nezbytné soubory cookie jsou naprosto nezbytné pro správné fungování webu. Tyto soubory cookie anonymně zajišťují základní funkce a bezpečnostní prvky webu. Tyto soubory Cookies jsou povoleny i bez Vašeho souhlasu.

4.2 Analytické soubory cookies

Analytické soubory cookie se používají k pochopení toho, jak návštěvníci interagují s webem. Tyto soubory cookie pomáhají poskytovat informace o metrikách počtu návštěvníků, míře okamžitého opuštění, zdroji návštěvnosti atd. Tyto soubory Cookies ukládáme jen s Vašim souhlasem.

4.3 Reklamní soubory cookies

Reklamní soubory cookie se používají k poskytování relevantních reklam a marketingových kampaní návštěvníkům. Tyto soubory cookie sledují návštěvníky napříč webovými stránkami a shromažďují informace za účelem poskytování přizpůsobených reklam. Tyto soubory Cookies ukládáme jen s Vašim souhlasem.

4.4 Funkční soubory cookie

Funkční soubory cookie pomáhají provádět určité funkce, jako je sdílení obsahu webových stránek na platformách sociálních médií, shromažďování zpětné vazby a další funkce třetích stran. Tyto soubory Cookies ukládáme jen s Vašim souhlasem.
4.5 Výkonnostní cookies
Výkonnostní cookies se používají k pochopení a analýze klíčových výkonnostních indexů webových stránek, což pomáhá při poskytování lepší uživatelské zkušenosti pro návštěvníky. Tyto soubory Cookies ukládáme jen s Vašim souhlasem.

4.6. Ostatní cookies

Další nekategorizované soubory cookie jsou ty, které jsou analyzovány a dosud nebyly zařazeny do žádné kategorie. Tyto soubory Cookies ukládáme jen s Vašim souhlasem.

5. Umístěné cookies

[wt_cli_manage_consent]

7. Souhlas
Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Uložit předvolby“, souhlasíte s používáním kategorií souborů cookies a pluginů, které jste vybrali v rozbalovací nabídce, jak je popsáno v tomto prohlášení o souborech cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

AJAS Corporation s.r.o.
Web: www.ajas.cz
E-mail: info@ajas.cz

Tyto zásady cookies jsou účinné a platné od 1.1.2022 pro všechny občany Evropského hospodářského prostoru.